onsdag 21 oktober 2009

M a s k e r a d

Idag är det dags igen för förskolans årliga maskerad, och lyckligtvis är vi friskare nu än vad vi var förra året när det var maskerad.


De flesta på förskolan var häxor, prinsessor och tomtar såg jag imorse, men som ni ser är vår prinsessa dagen till ära utklädd till cowboy (cowgirl?). Värt att notera är dock att ett av barnen var utklätt till hamburgare... Fantastisk kreation.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att få vara cowboy, trodde knappt barn idag vét vad en cowboy är? Själv växte man ju upp med Macahan, Böderna Cartwright, John Wayne och andra gamla cowboys. Fast jag måste erkänna att jag alltid höll på indianerna* Smile*. Härlig klädsel hon hade..iiiAhhha
Milla:D

s.m.i.l.e sa...

Åh vad härligt! Minns när du berättade om det förra året.

Men hamburgare?? Det var otippat. Häftigt! Min fantasi skenade iväg rejält med mig för att föreställa hur det kan ha sett ut...

Blir det maskerad på vår dotters dagis, så är det nog givet vad vår lilla loppa ska vara utklädd till. Det finns ju bara en figur. Pippi, så klart. Hon hade nog gärna gått som Pippi i luciatåget till jul. Hmmm... Det var nästan en frestande tanke. En Pippi-lucia.

kram från sjukstugan. Loppan är förkyld.

mommo sa...

Måste vara världens sötaste cowboy, partisk, VA, JAG ????? Kram.

Pia sa...

Hamburgare låter mkt surrealistiskt - och kul!

Cowboy är inte så dumt det heller - vilken tuffing!

Cajsa sa...

Fin!