söndag 4 januari 2009

J a n u a r i

Nu är den glada julen slut här i huset ~ bara de allra finaste sakerna får stå kvar ett litet tag till...






Men pepparkakshuset har barnen krossat och ätit upp. Granen har vi dansat runt för sista gången och klätt av. Tomtarna har plockats bort. Grankvistarna har slängts ut. OCH DET KÄNNS HÄRLIGT! Men lite märkligt att saker som kändes magiska för drygt en månad sedan nu bara känns onödiga... Fast det är ju så det ska vara!

8 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Ha vad lustigt! Den sista bilden du visar, precis ett sånt foto hade jag tänkt ta men orkade inte leta fram kameran mitt i avjulandet. :-D

Det tog ju nästan hela dagen att bli av med julen! Och jag tyckte inte att jag hade så mycket julpynt framme. Vi har spelat wii-bowling efteråt så jag blev helt slut och sonen lycklig, för det visade sig at han är en riktigt hejare på cyber-bowling.

Men jag saknar faktiskt adventsljusstakarna... Det blev så mörkt nu på kvällen. Måste köpa fler värmeljus! Fast inte Euroshoppers!

kram, nu börjar snart filmen!

Blåbär och hallon sa...

Lite komiskt att jag kikade in på din blogg innan jag skulle skriva ett nytt inlägg, hade nämligen också tänkt visa min amaryllis:)

Det där tycker jag verkar som en rolig tradition, tror attt jag ska fixa nå´tt liknande hemma hos oss. Fast inte riiktigt än...

(tack för idag förresten, våra tjejer borde nog träffas oftare, då leker de så bra...)

Kram A

Petra C sa...

Jag har smygit bort en del julgrejer idag. Fast det visade sig att jag inte behövde smyga för mannen i huset vill också bli av med granen och tomtarna. Så vi har gemensamt kommit fram till att på tisdag så plockas julen undan.

Pia sa...

Vi ligger ju lite efter i vårt julpyntande, så det får nog hänga med någon vecka till ;-)

Fast pepparkakshuset festade vi lös på på Nyårsafton (tänk att det fick stå ifred så länge iallafall ;-). Då hade Truls en kompis här och hon hade aldrig varit med om att man ÄTER UPP pepparkakshuset!! Men efter en tveksam början glufsade hon i sig lika friskt som de andra kakmonstren, haha!

Petra C sa...

PS. Jag har en liten sak till dig inne på min blogg som jag hoppas kommer till nytta :)

s.m.i.l.e sa...

Psst...tävling på gång hos Vita ljuva tankar! :-)

s.m.i.l.e sa...

Japp, rätt gissat! :-) Nu vet du vart du ska köra om du vill ha en kopp kaffe till sommaren!

s.m.i.l.e sa...

Japp, rätt gissat! :-) Nu vet du vart du ska köra om du vill ha en kopp kaffe till sommaren!