söndag 28 mars 2010

S n ö s t o r m

Idag ~ om inte annars ~ märks det att vi bor i ett avlångt land eftersom vi här uppe i norr får stå ut med snöstorm just nu. Men vi biter ihop, lider inte alls utan laddar inför ett påsklov med strålande solsken, kritvit snö och fjäll som inbjuder till aktiviteter.


Det här vädret kan jag alltså stå ut med en söndag innan påsklovet, men jag blir nog galen ifall det blir många fler sådana här dagar. Kan tycka att det räcker med den snön vi redan har.

6 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Oj!! Men jag kan liksom inte föreställa mig annat än massor av snö på era breddgrader när det är påsk.
Men jag håller tummarna för att det lugnar ner sig, så ni kan njuta av härliga snöaktiviteter i gnistrande sol och klar luft.

Kram!!

milla sa...

Snöstorm är väl inget vidare.Hoppas ni får ett härligt lov med mycket sol och härliga utedagar sen istället;) Kram Milla

Jenny sa...

Ja, det gäller att vara optimistisk! Ni kommer säkert få ett härligt vintrigt påsklov, men sen hoppas vi att ni också får vår på riktigt!

Kramar!

tennbacken sa...

Vi förstår hur ni känner, här är fortfarande c:a 70 cm snö som dämpar vårkänslorna en aning men gulliga påskpynt och uppfinningsrika och rara småttingar lättar ju upp en del, eller hur?

♥ cloudberrie ♥ sa...

Håller med dig- ingen mer snö nu!
Nu får det gärna ta och töa.

Pia sa...

Håller med - EN sån här dag INNAN Påskledigheten är ok. Speciellt som jag drog på mig en ny förkylning (eller var den gamla ine klar kanske?) igår - en bra innedag. Var bara ut o hämtade lite ris (inspirerad av ditt påskpyntande). Nu väntar vi på sol o vindstilla dagar!