torsdag 3 september 2009

1 0 - å r i n g s r u m

För 2 år sedan var jag gravid. Sonen hade precis fått ett nyrenoverat rum i källaren och dottern ett eget rum på ovanvåningen med 2 sängar eftersom vi, i vårt lilla hus, verkligen ville känna att vi hade plats för tre barn. Det var 2 månader kvar till att babyn skulle födas och då gick vattnet... Inte fostervattnet utan vattenskade-vattnet. En rejäl vattenskada i källaren som gjorde att vi inte kunde använda oss av källaren på 6 veckor. Sonen fick flytta upp till dottern på ovanvåningen och vi var oerhört nöjda över att vi hade ett 2-sängs-rum till barnen.



I år var det dags igen! En radonsanering gjorde att sonen sov uppe i dotterns rum under flera månader. Saneringen är ännu inte färdig men sonen har trots det flyttat ner. Och nu äntligen har 10-årspresenten ~ gitarren ~ fått sig en egen plats bredvid den skoltavelmålade minibyrån.


Nu håller vi alla tummar och tår för att sonen ska kunna sova i sitt rum under många härliga år trots att säng nr 2 står ledig i dotterns rum. Minstingen tror jag att vi behåller i sovrummet ett bra tag till...

Tillägg: Tygstycket som hänger ner på väggen föreställer en världskarta och används nattetid för de små källarfönstrena som dagtid inte alls har gardiner.

5 kommentarer:

Petra C sa...

Det ser jättefint ut. Förstår om sonen vill sova där.

Jättesmart och snyggt med skoltavelfärgen. Vi har också två såna minibyråer. Kan tänka mig att fler i vårt avlånga land också har det. :)

mommo sa...

Ordning och reda i storebrors rum ,hoppas sakerna hamnar i rätt låda. Just nu en nyduschad pojke som inte har lust att sova ännu,han måste väl få bestämma själv , när han sover över hos mommo.Kram från oss båda.

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Ta en titt på Vita villa vila ;)

Kram Jes ♥

mommo sa...

GRATTIS!

s.m.i.l.e sa...

En gång vinnare, alltid vinnare! Grattis min vän!