onsdag 8 april 2009

H o p p a

Det är nog så att det gulligaste på denna jord är när denna 1,5-åring försöker hoppa jämnfota. Hon kan nämligen inte det ännu, men är själv helt övertygad om att det är just det hon gör när hon böjer på knäna och samtidigt säger "Oppa, oppa, oppa".



Annat hon kan är att sjunga "A Amigo, a a amigo" och "Jo jo jo jo jo jo a datt jo".

5 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Å här sitter jag och bara ler. De är ju bara för söta, våra småttingar! Kan se och höra henne framför mig. Ja jisses! Min fick tag i en rockring idag och ställde sig mitt i ringen och vickade på höfterna.

Minns inte att jag upplevde storebrors minstingår lika starkt. Är det för att man själv blivit äldre..? Nä! Det är nog bara minnet som blivit sämre!

Påsklovet inleddes med pollentest för sonen (inte poppis med stick i fingret) och biblioteksbesök för hela familjen. kram på dig!

s.m.i.l.e sa...

mail!

Cajsa sa...

Vilken gullis! Det ser ut som om håret har växt! Lite sol på den där kallufsen, så ska du se att det tar sig fram i vår! Just den här veckan har våra barn varit sötast när de sover.

♥ cloudberrie ♥ sa...

Såååå SÖT!
Min minsting kunde "bebis språket" så hon förstod på en gång att sången är den från Mello med Rigo :)

Nu bjussade du på dagens leende!

Krama sötisen från mej

Ha en toppenfin påskhelg!

STOR KRAM från Eva

Petra C sa...

Helt underbart! :)
Och vilka härliga vinterbilder du visar. Fast jag vill inte ha någon vinter själv förstås. Jag vill ha krokusar och sol.