torsdag 23 maj 2013

F e b r u a r i f l i c k a n


Varför ändra på ett vinnande koncept tänkte vi när vår februariflicka i år igen fick ha sitt födelsedagskalas på skidstadion med hela sin klass. Fantastiskt roligt att en klass kan vara så fin och ha en så'n gemenskap.


Och alla dessa fina paket. Jag tror nog hon kan tänka sig att bjuda hela klassen nästa år igen, och nästa, och nästa...

4 kommentarer:

smile sa...

Ja jisses. Alla dessa kalas. Vi håller på att bli ruinerade här över alla kalas som barnen är bjudna på. För att inte tala om hur svårt det är att komma på bra presentförslag...

Grattis i efterskott till stora tjejen!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag har en lösning på det där med presenterna: Ta med dig en tom resväska och res till Turkiet. Där handlar du små fina handväskor och smycken till alla 6- och 7-årskalas som du kommer att bli bjuden på under det kommande året.

Fast resan till Turkiet kostar ju en del förstås...

Ett annat tips är att bestämma sig för att alla som fyller exempelvis 6 år får samma sak. Så gjorde vi ett år: Polly Pocket-docka och hårband. Det var SÅ enkelt att handla presenter det året.

Kul att du upptäckte min blogg-come-back. Du lär vara den enda som gör det. :-) Men du är ju den viktigaste! Kram!

smile sa...

Så glad att du gjort blogg-come-back! Då kan du och jag vara de enda som läser och kommenterar varandras bloggar. För oj vad min blogg blivit trist. Tappat massor av läsare. Kommentarer har jag väl aldrig haft jättemånga... Men jag säger som du!

Sonens kompisar får alla samma sak: biopresentkort och en godispåse! Snart dags för tjejerna också, men än så länge är det lätt att hitta småpims till dem. TGR-affären är ett mecka. Men jag hade förståss hellre åkt till Turkiet och shoppat. Jag skulle ju kunna göra det lätt för maken också. För jag gissar att man kan shoppa loss till vuxna flickor också? Då kunde jag pekat ut en massa presenter till mig själv som jag sen skulle låtsas vara överraskad över. I flera år. :-)

kramar till dig och din fina familj!

Anonym sa...

Jag läser också ( ifall det räknas ) /mommo :)